همین حالا نوبت بگیرید
تماس با کلینیک

کلینیک لیزر شفا

mazaya

hazine

tashilat

گوشت اضافه مقعد

گوشت اضافه مقعد

گوشت اضافه مقعد یا زائده مقعدی ممکن است برای هر فردی از نوزادی تا کهنسالی، پیش آید. گوشت اضافه مقعد معمولا غیر سرطانی است و به راحتی درمان می شود اما می تواند علایم بیماری هایی مانند شقاق، هموروئید یا بواسیر و سایر بیماری های مقعدی باشد. برای اطمینان از اینکه آیا زائده مقعدی هشداری برای ابتلا به بیماری مقعدی هست یا خیر لازم است حتما به پزشک مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه درمان این بیماری و زمان مراجعه به پزشک، لطفا با ما همراه باشید.

گوشت اضافه مقعد چیست؟

گوشت اضافه مقعد چیست

گوشت اضافه مقعدی، برجستگی های کوچکی می باشد که همرنگ پوست است و حدود چند میلی متر اندازه دارد. معمولا گوشت اضافه مقعدی در داخل یا دهانه مقعد مشاهده می شود. ریشه این زائده مقعدی می تواند بیماری های مقعدی مزمن باشد و با دست زدن به راحتی احساس می شود. التهاب و خارش نیز از علایم گوشت اضافه مقعد هستند.

گوشت اضافه مقعدی نشانه چیست؟

گوشت اضافه مقعد نشانه چیست؟

گوشت اضافه مقعدی نشانه بیماری هایی مانند کرون که یک نوع التهاب روده است، بیماری شقاق، بواسیر و سایر بیماری های مقعدی است. البته باید به طور دقیق توسط پزشک بررسی شود. به صورت کلی دلایل بروز این بیماری متفاوت است. گوشت اضافه مقعدی در کودکان و بزرگسالان می تواند به علت وراثت، عدم رعایت بهداشت، ابتلا به یبوست های مزمن در طولانی مدت و سابقه بیماری شقاق، هوروئید یا بواسیر به وجود آید. گوشت اضافه مقعد در نوزادان نیز می تواند در اثر فشار آوردن به روده ها و یا بواسیر به وجود آید که در این صورت حتما باید برای درمان به پزشک مراجعه شود.

انواع درمان گوشت اضافه مقعد

انواع گوشت اضافه مقعد

انواع درمان گوشت اضافه مقعد، به شرح زیر است:

  • درمان خانگی گوشت اضافه مقعد: برای درمان خانگی، از مواد طبیعی مانند سیر، روغن زیتون، عسل، و... استفاده می شود که معمولا تاثیر چندانی ندارد. الیته ممکن است بیمار با مراجعه به پزشک داروهای خوراکی و کرم های موضعی مانند پماد درمان گوشت مقعدی دریافت کند که این دارو ها نیز به صورت موقت تاثیرگذار خواهد بود.
  • درمان گوشت اضافه با لیزر: درمان گوشت اضافه با لیزر می تواند به راحتی و در یک جلسه حدودا 30 تا 60 دقیقه ای توسط متخصصان لیزر انجام شود. درمان گوشت اضافه با لیزر باعث می شود بیمار در کوتاه ترین زمان با حداقل درد و خونریزی بهبود یابد.
  • درمان گوشت اضافه با جراحی: اگر با روش ها قبلی بیمار بهبود پیدا نکند لازم است درمان گوشت اضافه با جراحی صورت بگیرد. جراحی توسط پزشک متخصص برای برداشتن گوشت اضافی و با بی حسی انجام می شود. با استفاده از جراحی گوشت اضافی با تیغ جراحی بریده می شود و بیمار بهبود می یابد. تنها ایراد جراحی ابتلا به عفونت می باشد چرا که در یک زخم باز، باکتری ها به راحتی می توانند باعث عفونت شوند.

گوشت اضافه مقعد بعد از بارداری

گوشت اضافه مقعد بعد از بارداری

گوشت اضافه مقعد بعد از بارداری، در خانم هایی که مستعد به بیماری یبوست مزمن هستند شایع تر است. علت بروز گوشت مقعدی در بارداری، می تواند زخم های ناشی از بیماری های مقعدی در طول بارداری باشد. چرا که در طول بارداری به دلیل تغییرات هورمونی، عدم تحرک برخی خانم ها و فشار آوردن جنین به روده، معمولا خانم ها دچار بیماری شقاق یا بواسیر می شوند و اگر این بیماری ها درمان نشود ممکن است به گوشت اضافه مقعدی منجر شود. البته خانم های باردار می توانند با تغذیه مناسب و پر فیبر از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند. از ایمن ترین روش های درمان در دوران بارداری، لیزر گوشت اضافه مقعد می باشد اما توصیه می شود در دوران بارداری این جراحی صورت نگیرد و هرگونه درمان پس از زایمان انجام شود.

برای گوشت اضافه مقعد باید به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بهترین دکتر برای گوشت اضافه مقعد

برای گوشت اضافه مقعد باید به چه دکتری مراجعه کنیم و یا زمان مراجعه به دکتر چه زمانی است؟ ممکن است این سوالات برای بسیاری از بیماران پیش آید. بهتر است با دیدن علایم بیماری های مقعدی هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کنیم. برای معاینات اولیه می توانیم به یک پزشک عمومی مراجعه کنیم اما برای درمان حتما باید از پزشک متخصص کمک بگیریم. کلینیک لیزر شفا، تشکیل شده از متخصصین مجرب در حوزه بیماری های مقعدی است. شما می توانید با مراجعه به کلینیک لیزر شفا، معاینه و درمان را همزمان انجام دهید چرا که کلینیک لیزر شفا همواره سلامت کامل را به بیماران خود بازگردانده و یکی از نخستین و تخصصی ترین کلینیک های لیزر در تهران می باشد.

علایم ضایعات مقعدی

علائم ضایعات مقعدی

شایع ترین علایم ضایعات مقعدی به شرح زیر می باشد:

  • تغییر رنگ در این ناحیه از بدن
  • التهاب و حساسیت همراه با خارش و سوزش
  • مشاهده ضایعات گوشتی در اندازه های مختلف در اطراف مقعد
  • شل شدن پوست در جایی که ضایعات مقعدی شکل گرفته است

هزینه های درمان

هزینه های درمان

هزینه های درمان گوشت اضافی مقعد، با توجه به میزان گستردگی ضایعات در اطراف مقعد متفاوت است. البته موارد دیگری همچون بیمارستان یا کلینیک مورد نظر، دکتر انتخابی و روش های درمان نیز، بر میزان هزینه ها تاثیرگذار خواهد بود. معمولا تقبل هزینه های این بیماری ها در کلینیک های درمانی بسیار مناسب تر و مقرون به صرفه تر از بیمارستان ها می باشد. نکته بعدی که از دغدغه های اصلی بیماران، محسوب می شود تامین هزینه ها توسط شرکت های بیمه می باشد. جراحی های مقعدی و لیزر درمانی در دسته عمل های زیبایی قرار می گیرند و به همین دلیل شامل بیمه نمی شوند. از این رو درمان در کلینیک های معتبر، با حذف هزینه های اضافی می تواند از قیمت عمل های جراحی و لیزر درمانی بکاهد.

راه های پیشگیری

پیشگیری از ابتلا به گوشت اضافه مقعد

راه های پیشگیری از بواسیر گوشتی، بسیار ساده است. تنها کافیست به کمک چند روش اساسی از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنید. البته اگر به این بیماری مبتلا باشید هم، می توانید به کمک روش های زیر از دوران نقاهت بکاهید. راه های پیشگیری عبارتند از:

  • مصرف غذاهای پرفیبر مانند آلو، کیوی، گلابی، انجیر و...
  • مراجعه به پزشک در هنگام مشاهده هرگونه علایم بیماری
  • نوشیدن مایعات به میزان کافی مانند شربت خاکشیر و آب
  • خشک کردن محل مورد نظر بعد از هر بار دستشویی رفتن و تمیز نگه داشتن آن

چرا کلینیک لیزر شفا؟

کلینیک لیزر شفا، چندین سال است که با سابقه ای درخشان، در زمینه درمان بیماری های مقعدی به فعالیت پرداخته است. از مزایای این کلینیک می توان به حضور با تجربه ترین کادر پزشکی متشکل از خانم و آقا، اشاره نمود؛ که باعث شده بسیاری از بیماران بدون خجالت و به راحتی مشکلات خود را با متخصصان این مرکز، در میان بگذارند. لیزر بواسیر گوشتی نیز از بیماری هایی است که بيماران محترم می توانند بعد از انجام معاینات و تشخیص بیماری توسط پزشکان متخصص کلینیک شفا در صدد درمان آن بر آیند. به علاوه اکثر بیماری های نشیمن گاهی بدون نیاز به بستری شدن در بيمارستان و بيهوشی درمان می شوند؛ از این رو بيماران مي تواند بلافاصله پس از درمان در سر كار خود حاضر شوند.

خدمات درمانی کلینیک لیزر شفا

 

درمان کلیه دردها، سوزش ها و خونریزی های مقعدی

 کلینیک


درمان هموروئید یا بواسیر

درمان داروئی هموروئید

در بواسیر درجه1 که تنها علامت آن خونریزی در زمان دفع می باشد و در نوع درجه 2 اقدامات کنسرواتیو و غیر جراحی مثل افزودن فیبر غذای ملین و پرهیز از زور زدن و نیز استفاده از لگن آب گرم) معمولا در طی 5-4 روز سبب درمان بیماری می شود روزانه حدود 100تا150 گرم فیبر غذایی بصورت میوه جات و سبزیجات تازه یا سالاد باید استفاده نمائید. افزایش فیبر غذایی سبب دفع یبوست و مانع زور زدن (STRAINING) می شود و رگهای گشاد شده به تدریج جمع می شوند تنها استثناء دستور فوق، بواسیر بعلت اسهال طولانی مثلا در جریان کولیت اولسروز می باشد والبته در این موارد باید اسهال را درمان نمود. لگن آب گرم(40-37) بصورتی که مطبوع بیمار باشد روزانه 3بار و هر دفعه20 دقیقه سبب کاهش فعالیت و توان اسفنکترهای مخرج و به تبع آن کاهش فشار داخل مخرج می شود.

پمادهای ضد هموروئید

همگی در درمان بواسیر بیفایده اند و استفاده از آنها غیر ضروری است. در صورت یبوست شدید مقاوم به رژیم پرفیبر از ملین استفاده کنید.

لیزر درمانی هموروئید

یک درمان مطبی مناسب و سرپایی برای هموروئید های درجه 1و2 کوچک می باشد.

 

جراحی لیزر هموروئید

معمولاً برای هموروئید های درجه 3 و 4 انجام می گردد که با استفاده از لیزر بسیار مؤثرتر و کم عارضه تر از جراحی سنتی می باشد.
عمل با لیزر و بی حسی موضعی بصورت سرپایی انجام می گردد و در مورد بواسیر ها با هر میزان بزرگی و اندازه قابل انجام می باشد. پس از عمل نیاز به پانسمان داخل مقعدی نداشته و درد و خونریزی پس از عمل بسیار کمتر از جراحی معمولی می باشد.

جراحی لیزر هموروئید


درمان شقاق

درمان طبی: شقاق حاد در50% موارد و شقاق مزمن در 10% موارد با درمان داروئی بهبود می آبد. بطور کلی در شقاق حاد درمان داروئی و در شقاق مزمن درمان جراحی ارجح تر است.
درمان شقاق چند اصل مهم دارد: درمان یبوست- کنترل درد- لگن آب گرم
درمان داروئی شقاق را با استفاده از رژیم پر فیبر آب فراوان و تحرک بیشتر(ورزش بیشتر) درمان کنید و در صورت لزوم از ملین استفاده کنید.
درد با استفاده از کرم های بیحس کننده زایلوکائین محتوی ضد التهاب مثل کورتیزون خاصه در زمان دفع تسکین داده می شود.

 

جراحی و عمل با لیزر شقاق

موثرترین روش درمان شقاق مزمن قطع اسفنکتر داخلی است و میزان موفقیت آن 100-95% است.
بطور کلی هر گاه علیرغم درمان طبی درد فیشر بمدت یکماه باقی بماند و یا بعداز بهبود اولیه عود نماید اقدام به جراحی می شود. در صورت درد شدید نیز تصمیم به عمل جراحی سریعتر انجام می شود.
در عمل جراحی با بیحسی موضعی و بصورت سرپائی در کلینیک روشهای استاندارد و یا با استفاده از لیزر اقدام به قطع اسفنکتر داخلی در نواحی طرفی می شود و زائده پوستی sentinel pile نیز برداشته می شود. با استفاده از داروهای بیحسی کننده طولانی اثر بیمار می تواند بلافاصله به محل کار خود مراجعه نماید. اکثر بیماران بهبود فوری درد را تجربه می کنند ولی تا چند روز بعد از آن درد حاصله را می توان با مصرف مسکن کنترل نمود.

 جراحی لیزر شقاق

 


درمان ، معالجه و جراحی سینوس موئی (کیست مویی)

در واقع درمان این بیماری حتما جراحی بوده و تا زمانی که کیست حاوی مو با حاشیه ای از بافت سالم همراه آن برداشته نشود بیماری خود را بصورت عودهای مکرر همراه با ترشح چرک و درد به رخ می کشد و بنابراین درمان داروئی جایگاهی در درمان سینوس مویی ندارد

 

جراحی سینوس مویی با لیزر

چه با چاقو و چه با لیزر می توان جراحی نمود ولی از معایب جراحی با چاقو می توان ، نیاز به جراحی، بیهوشی و چند هفته در خانه خوابیدن، درد و پانسمان کردن های زیاد را نام برد ولی در جراحی با لیزر اینگونه نیست، می توان از مزایای درمان با لیزر جهت کیست مویی به خوبی یاد برد در این نوع جراحی بی حسی موضعی داده شده و همین بی حسی موضعی 24 تا 48 ساعت مانع از درد بیمار می شود و بعد از آن هم درد آنچنانی نداشته و نیازی به تراشیدن و بستری دربیمارستان ندارد و بیمار هر وقت که به حمام می رود با همان لیف و صابون بعد از چند روز می تواند داخلش رو شسته و در نتیجه بعد از 24 ساعت یا نهایتاً 48 ساعت می تواند به راحتی بنشیند و کارهای روز مره خود را انجام دهد.

جراحی لیزر کیست مویی

 


درمان با جراحی لیزر فیستول مقعد یا آبسه مقعدی

نکته مهم در درمان فیستول مقعدی آنست که درمان داروئی به کمک آنتی بیوتیک و غیره هیچ جایگاهی نداشته و تنها درمان موثر انجام جراحی با لیزر یا بصورت سنتی می باشد. درمان جراحی(فیستولوتومی) معمولا تنها درمان موثر است و جهت انجام آن سوراخ خارجی و داخلی(اولیه) باعبور پروب (میله فلزی نازک و قابل انعطاف و نرم) و با استفاده از آب اکسیژنه و بلدومتیلن رقیق باید پیدا شوند و مجرا یا مجاری فیستول باید بطور کامل مشخص شوند و مجرا در تمامی طول آن بازunroffed شود بطوریکه فیستول به شکل یک زخم باز درآید و باید مطمئن شد که زخم حاصل از عمق به سطح بطور خود به خود ترمیم می شود. و در تمام روش های درمانی اعم از جراحی معمولی و یا لیزر 5 تا 10 درصد بسته به طول و عمق فیستول احتمال عود وجود دارد.

جراحی لیزر آبسه و فیستول مقعد

 

 


درمان زگیل تناسلی در زنان و مردان

معمولاً درمان به صورت از بین بردن زگیل های به وجود آمده است که باید هر چه سریعتر انجام شود تا مانع گسترش بیماری و ازدیاد زگیل ها که به سرعت رخ می دهد شود. هرچند که به کار گیری واکسن در این مرحله چندان کار ساز نبوده و توصیه نمی شود و فقط می تواند مانع از ابتلا به سایر گونه های ویروسی شود. زگیل های تناسلي را می توان با روش های متعددی مانند فریز و لیزر نمودن از بین برد که در این میان اثر لیزر نسبت به سایر روش ها سریعتر و مطمئن تر است. در یک مطالعه که به صورت تصادفی بین اثر فریز کردن (کرایوتراپی) و لیزرها انجام شده، نتایج جالب توجهی به دست آمده است که شامل بررسی از نظر اثر اولیه، تعداد دفعات درمان و میزان عود و عوارض بعد از درمان بوده است.

پاک سازی اولیه با لیزرها 90% و با کرایوتراپی 3% بوده است.

تعداد دفعات تکرار در موارد لیزرها 10% و در موارد کرایوتراپی 90% نیاز به تکرار جهت پاکسازی زگیل های تناسلي بوده است.

میزان عود در لیزرها 2% و با کرایوتراپی 12% می باشد.

در کل مهمترین اصل، ابتدا پیشگیری از ابتلا به بیماری است و در مرحله بعد، درمان اولیه و پیگیری متعدد و تکرار در درمان به صورتی که بیماری های آتی بعد از درمان مراجعه و معاینه و درمان شود

جراحی لیزر زگیل تناسلی

 


مزایای درمان بیماری های مقعدی با لیزر

    • 1) نیازی به بستری در بیمارستان و گرفتن بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی که یکی از علل ترس بیماران است نداشته ومتعاقب آن نیازی به استراحت چند روزه در منزل که از ضروریات جراحی سنتی است را ندارند و از روز بعد از عمل میتوانند به سرکار خود بازگردند زیرا بیمار بیهوشی نگرفته ودرد زیادی بعد از عمل ندارد.
    • 2) نیازی به پانسمان داخلی (توپی یا تامپون)ندارد که معمولا در جراحی سنتی اجباری و خارج کردن آن بسیار دردناک است .
    • 3)عمل معمولا در مطب انجام و بیمار بعد از عمل مرخص ومیتواند بعد از عمل تغذیه معمولی و دفع مدفوع داشته باشد در حالی که در جراحی سنتی اصل برعدم تغذیه حداقل برای24ساعت وسپس تغذیه با سوپ برای به تاخیر انداختن دفع برای مدت چند روزمی باشد.
    • 4) درد بعد از عمل با لیزر نسبت به جراحی سنتی بسیارکمتر و میزان خونریزی نیزکمتر است همچنین میزان عود کمتر است.
    • 5)انتقال عفونت های خطرناک مثل هپاتیت که در جراحی سنتی محتمل است درعمل با لیزر وجود ندارد.
    • 6)بر خلاف تصور عموم لیزر در هر مرحله ای حتی مراحل پیشرفته هموروئید وغیرو کارآیی دارد و حتی درمورد بیماران با سن بالا و مشکلات دیابتی-کبدی-کلیوی وبیماران قلبی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند قابل انجام است.

مزایای جراحی لیزر


عوامل مستعد کننده بیماریهای نشیمنگاه:

گذشته از عوامل ارثی و ژنتیکی مهمترین عامل تغییر در نوع دفع مدفوع بصورت یبوست یا اسهال شدید می باشد که هر دو این حالت ها منجر به صدمه به ناحیه آنوس ونهایتا ایجاد بیماری میشود.اما علت یبوست چه میتواند باشد.مهمترین عامل تغییر در شیوه زندگی و رفتن به سمت بی تحرکی است همچنین عدم استفاده از مواد غذایی فیبردار و به جای آن استفاده از غذاهای چرب و سرخ شدنی مثل فست فود ها است

تعریف یبوست یا خشکی مزاج

یبوست | Constipation

بیماری یبوست ، و یا همان خشکی مزاج Constipation یک نوع اختلال دستگاه گوارشی می باشد که به صورت دفع سخت همراه با درد و سختی می باشد و در هر سنی، از کودکی تا سنین پیری دیده می شود.

بعضی اشخاص فکر می کنند که دچار یبوست شده اند، به خاطر اینکه هر روز دفع مزاج ندارند. به هر حال کسانی دفع طبیعی دارند که 3 بار در روز و یا 3 بار در هفته دفع مزاج دارند. یبوست یک علامت است، نه بیماری. غالبا اکثر افراد یک بار یبوست را تجربه کرده اند و این به علت رژیم غذایی فقیر از نظر تغذیه ای می باشد. اکثرا بیماری یبوست موقتی و گذرا می باشند.

علت اصلی آن کندی در سرعت عبور مواد دفعی از روده بزرگ است که منجر به جذب بیشتر آب مواد دفعی شده و در نتیجه مدفوع خشک تر می شود و عاملین آن از کم آبی و مصرف کم فیبر غذایی تا بیماری هایی مثل دیابت، کم کاری تیروئید و تومورهای روده بزرگ متفاوت می باشد

علل تشدید کننده یبوست شامل:

  1. کم نوشیدن آب و مایعات دیگر
  2. کمبود سبزی، سالاد و میوه در رژیم غذایی
  3. .نداشتن تحرک و عدم فعالیت فیزیکی مناسب با هر سن و سالی
  4. .خوردن بعضی از دارو های کاهنده فشار خون و چربی خون
  5. .سایر علل مثل افزایش سن، حاملگی، افسردگی، بیماری های روده تحریک پذیر، مصرف مواد مخدر مثل متادون، تریاک و ترامادول

علائم یبوست

گوشت اضافه مقعد چیست

علایم یبوست در افراد مختلف متفاوت می باشد. از شایع ترین علایم یبوست، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نفخ شکم
  • دفع سخت و ناقص
  • فشار به روده و مقعد
  • احساس درد در این ناحیه
  • حرکت روده کمتر از 3 بار در هفته

نکته مهم در مورد بیماری یبوست

پروسه دفع مواد دفعی یک پروسه بسیار حساس و وقت گیر و پیچیده می باشد که از مرحله خوردن مواد غذایی از دهان تا مرحله جذب مواد غذایی در معده و روده باریک و بزرگ تا دفع از طریق مقعد تداوم دارد. برای گذشت از مراحل بالا، مهم ترین نکته ,زمان مناسب جهت دفع می باشد و هرگز نباید این مرحله با عجله و سریع اتفاق بیفتد. معمولاً افراد بعد از بیدار شدن از خواب و یا بعد از خوردن صبحانه احساس دفع می نمایند که زمان بسیار مناسبی است و بهتر است این کار در منزل و قبل از رفتن به سرکار اتفاق بیفتد زیرا در محیطهای کاری زمان و توالت مناسب و بهداشتی پیدا نمی شود و این خود منجر به نگه داشتن عمل دفع و ایجاد یا تشدید یبوست می شود. پس یکی از مهم ترین نکات تاثیر مواد غذایی، آب و فیبر، داشتن زمان مناسب و مشخص برای دفع است و این بهتر است که مکرر و بدون زمان مناسب اقدام به دفع شود، پس سعی کنید در محیط مناسب و بهداشتی و مطبوعی در توالت منازل خود اقدام نماییم که این خود کمک بزرگی به عمل دفع و جلوگیری از یبوست میباشد.

درمان یبوست یا خشکی مزاج

درمان یبوست

مهم ترین اصل در درمان یبوست پرهیز از علل ایجاد کننده آن مثل بی تحرکی، عدم مصرف شیر و آب و درمان بیماری های زمینه ای مثل کم کاری تیرویید و در نهایت قطع و یا تعویق داروهای ایجاد کننده یبوست می باشد. پس اصل اول درمان اصلاح الگوی غذایی افراد در جهت کمتر مصرف کردن غذای چرب و سرخ کردنی و کم فیبر و افزایش فیبر در آب در رژیم غذایی می باشد

از نوشیدن چای غلیظ و قهوه خودداری شود.

در بیماری هم چنین توجه به تحرک کافی و ورزش منظم روزانه و برقراری نظم برای ساعات دفع می شود و در نهایت اگر با رعایت موارد فوق موفق به کنترل یبوست نشدیم می توان از داروهای ملین مثل هیدروکسید منیزیم، روغن کرچک و غیره استفاده نمود

دارو برای یبوست

دارو برای یبوست، بهتر است با تجویز پزشک متخصص مصرف شود. در خانم های باردار مصرف برخی داروها ممکن است با محدودیت همراه باشد. همچنین ممکن است برخی افراد، به بعضی داروها حساسیت داشته باشند. دارو درمانی تا حدی می تواند یبوست را رفع کند اما همیشه و برای همه افراد یکسان نیست. دارو درمانی، معمولا برای یبوست های مزمن و بیماری های مقعدی شدید تاثیر چندانی ندارد اما در یبوست حاد می تواند تاثیرگذار باشد. بهترین دارو برای یبوست به شرح زیر است:

  • قرص آب یا دیورتیک ها
  • مکمل های کلسیم، آهن، ویتامین B
  • آنتی اسید آلومینیوم ها که برای سو هاضمه تجویز می شوند.
  • پمادهای موضعی، پودرهای خوراکی و شیاف ها نیز از دیگر داروهایی هستند که برای یبوست تجویز می شوند.

توصیه های مهم درمورد رژیم غذایی در یبوست:

رژیم غذایی در یبوست

1.در رژیم غذایی فرد از حبوبات، نان سبوس دار، میوه و سبزیجات تازه استفاده کنید و سعی نمایید میوه های تازه را با پوست میل نمایید، میوه های آبدار موثرتر هستند، سبزی جات را به صورت خام میل کنید، سوپ را در غذای خود جای دهید. در سالاد خود حتماً از روغن زیتون استفاده کنید

2.غذای خود را در یک ساعت مشخص میل کنید

3.هر روز حداقل بین 15 تا 30 دقیقه و به صورت منظم ورزش کنید، حتماً صبح ها بعد از بیدار شدن و صرف صبحانه به توالت بروید و کمی بعد از غذا استراحت کنید.

آب و مایعات طبیعی مانند آبمیوه های تازه را در سبد غذایی خود قرار دهید.
مطمئن شوید کمبود ویتامین ندارید، کمبود ویتامین هایی مانند ویتامین B می تواند منجر به یبوست شود. برای رفع آن می توانید از قرص های مکمل غذایی و قرص های ویتامین استفاده کنید.

عوارض یبوست درمان نشده:

این عارضه منجر به عدم تفکر افراد می شود و نگران می شوند که مبادا دچار بیماری های سختی دردستگاه گوارش شده باشند، هم چنین در بلند مدت تجربه خون ریزی از مقعد و ایجاد هموروئید و شقاق بسیار دردناک و اذیت کننده می باشد می شود.

عوارض یبوست درمان نشده، در بلند مدت قابل مشاهده است. در کوتاه مدت فرد یک دوره کوتاه، درد را تحمل می کند اما در اثر درمان نشدن فرد دچار مشکلات بیشتری خواهد شد، به طور مثال برای درمان نیاز است تا از روش های موثر تر مانند جراحی استفاده شود.

همچنین میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درمان یبوست زنان به بخش بانوان دکتر درمان مراجعه فرمایید.

بخش بانوان دکتر درمان. کلیک کنید!

لیزر درمانی

لیزر درمانی

لیزر درمانی، یکی از بهترین روش های درمان بیماری های مقعدی می باشد. یبوست می تواند ازجمله بیماری هایی باشد که زمینه بیماری های مقعدی را فراهم می کند. اگر یبوست را، در سطوح اولیه  درمان کنید؛  ممکن است برای همیشه از این بیماری خلاص شوید. اما اگر یبوست پیشرفت کند و به یبوست مزمن تبدیل گردد لازم است از لیزر درمانی استفاده کنید چرا  که لیزر درمانی از روش هایی است که بازگشت این بیماری ها را به حداقل می رساند و شما می توانید به انتخاب خودتان توسط پزشک جراح خانم یا آقا درمان شوید.

توصیه درمانی یبوست:

هرگز نسبت به احساس دفع به علت مشغله کاری و نداشتن زمان بی توجهی ننمایید زیرا نگه داشتن مدفوع ، آسیبی جدی به روده های شما می رساند که منجر به کم شدن تحرک روده ها و تشدید یبوست می شود.

  • از زور زدن و نشستن طولانی مدت در توالت بپرهیزید.
  • رژیم غذایی مناسب و تحرک کافی روزانه را فراموش نکنید.
  • زمانی که دچار علایم یبوست هستید به سرعت بیماری خود را با یک پزشک متخصص در میان بگذارید.
  • از استرس و اضطراب دوری کنید چرا که اضطراب داشتن نیز می تواند منجر به بیماری های مقعدی شود.

چرا کلینیک لیزر شفا؟

کلینیک لیزر شفا، از معتبرترین کلینیک های لیزر شهر تهران می باشد که از سال 1384 شروع به فعالیت نموده است. کلینیک شفا، سال هاست با کادری مجرب به درمان بیماری های مقعدی پرداخته است. متخصصان کلینیک لیزر شفا، توانسته اند بیش از چندین هزار بیمار را با روش های نوینی مانند درمان دارویی، لیزر و جراحی، درمان کنند. برای اطلاعات بیشتر و تعیین نوبت، می توانید با کلینیک لیزر شفا تماس بگیرید.

 

مراقبت بعد از لیزر بیماری مقعدی

اقدامات لازم بعد از عمل مقعدی با لیزر

اقدامات اولیه برای تمامی بیماری های مقعدی بلافاصله بعد از عمل های جراحی در طی چند هفته ای که زخم درحال بهبود می باشد تقریبا یکسان است؛ فرقی ندارد بیماری مورد نظر بواسیر یا هموروئید، شقاق، آبسه، کیست مویی یا فیستول باشد.

اقداماتی که تا زمان بهبود زخم های ناشی از عمل جراحی با لیزر

مراقبت بعد از لیزر بیماری مقعدی

این دوره بر چند اصل اساسی استوار است که در ادامه به آن می پردازیم:

  1. گوش دادن به دستورات پزشک معالج و عمل به دستورات آن
  2. حفظ نظافت و  پاکیزگی زخم عمل جراحی در ناحیه مقعد بعد از عمل
  3. گذاشتن باند استریل روی زخم بعد از شست و شو ناحیه زخم شده
  4. استفاده از لگن آب گرم، 1 یا 2 بار در روز جهت کم شدن التهاب
  5. مصرف به موقع داروهایی که دکتر تجویز می کند.
  6.  مصرف آب، میوه و سبزیحات جهت روان شدن مدفوع
  7. در 24 ساعت اولیه بهتر است بیمار روی زخم ننشیند و از روز دوم در صورتیکه درد نداشت می تواند ارام ارام و در زمان های کوتاه روی زخم های خود بنشیند.
  8. ما توصیه می کنیم که روز اول بعد از عمل را به حمام نروید و استراحت کنید، اما از روز دوم پیشنهاد می شود که دوش آب ولرم بگیرید و ناحیه زخم را به خوبی شست و شو دهید، بعد از حمام ناحیه زخم را به خوبی خشک کنید و باند روی آن قرار دهید.
  9. پانسمانی که روی ناحیه زخم قرار دارد تا زمانکه اولین دفع را بیمار انجام می دهد، توصیه می شود که تعویض نشود زیرا خودش بعد از اولین دفع می افتد و بعد از آن پانسمان جدید روی زخم گذاشته می شود. (غیر از زخم های ناشی از کیست مویی)

بصورت کلی توصیه می شود در روز بعد از عمل، بیمار به خوبی استراحت کند و از روز دوم به بعد به فعالیت های بدنی که در گذشته انجام می داده است به آرامی باز گردد.

اقدامات لازم بعد از بهبودی بیماری های مقعدی باید انجام داد تا دوباره دچار این بیماری نشویم؟

  • رعایت رژیم غذایی خوب تا دچار مدفوع خشک و سفت نشوید. به این منظور در صورتیکه پزشک داروهای ملین را برای بیمار تجویز کرده است، تا همان زمان معین این ملین ها باید مصرف شود.
  • از آب، سبزیجات، روغن زیتون و سایر مئاد غذایی از یبوست جلوگیری می کنند و باعث روان شدن مدفوع می شود استفاده کنید.
  • افزایش تحرک و فعالیت های بدنی که به حرکات بیشتر دستگاه گوارش کمک می کند.
  • از استرس و فشار های روحی خودداری شود زیرا تاثیر منفی روی دستگاه گوارش گذاشته و میزان دفع را مختل می کند.
  • سعی کنید ادویه جات و فلفل را در مقدار زیاد مصرف نکنید.

به عنوان سخن پایانی باید این را ذکر کنیم که این مراقبت ها باعث می شود تا شما در آینده یک زندگی سالم و مناسب داشته باشید و این زندگی سالم زمانی فراهم می شود که شما رژیم غذایی مناسب، ورزش مناسب و استرس ها هم دوری کنید.

درد، سوزش و خونریزی ناگهانی و شدید مقعد

دردهای مقعدی و چگونگی درمان آن ها

1.یکی از شایع ترین علل ، هموروئید خارجی یا بیرونی یا ترومبوزه می باشد که در فرد سالم در هر سنی رخ می دهد و بدون هیچ زمینه ای اتفاق می افتد و به صورت یک توده ی سخت و دردناک در لبه ی مقعد بروز می نماید که نیاز به درمان قوی دارد.

جهت ادامه مطلب به بخش هموروئید خارجی خارجی مراجعه شود

2.آبسه یا دمل یا کرمک اطراف مقعد که معمولاً در افراد با سابقه یبوست و درد مقعد اتفاق می افتد و درد قبلی بیمار به یکباره تشدید شده و اگر تداوم یابد منجر به ایجاد تب – درد بدن و بی اشتهایی می گردد و نیاز به درمان اورژانسی دارد

جهت ادامه مطلب به بخش آبسه یا دمل مراجعه شود

3. یا شقاق طول کشیده شده که نسبت به درمان آن کوتاهی شده و به ناگاه درد بیمار از یک درد متوسط به میزان بسیار بالایی افزایش می یابد

جهت ادامه مطلب به بخش شقاق مقعد مراجعه شود

4.گیر کردن اجسام خارجی مثل تیغ ماهی یا تکه کوچک استخوان مرغ در ناحیه مقعد که باعث درد فوق العاده شدید و طاقت فرسا می شود

سوزش ، خونریزی و درد در ناحیه مقعد

از دلایل بسیار پر رنگ و واضح در بیماری های مفعدی سوزش ، خونریزی و درد در ناحیه آنال یا مقعدی بوده که معمولا علل رایج این نوع درد ها ، سوزش ها و خونریزی ها بیماری های بواسیر ، شقاق و یا یبوست می باشد که در بین مردم نیز بسیار رایج نیز هستند.

رایج ترین بیماری های مقعدی یا نشیمنگاه عبارتند از :

1- هموروئید ترومبوزه ( هموروئید بیرونی )

2- هموروئید داخلی ( بواسیر )

3- شقاق یا فیشر

4- سینوس مویی یا  کیست پیلونیدال

5- آبسه مقعدی

6- یبوست یا خشکی مزاج

7- کولیت روده

8- زگیل تناسلی

چرا کلینیک لیزر شفا؟

اين مركز اولين مركز درمان بيماريهای مقعد با ليزر از سال ١٣٨٢ ميباشد و در طی اين مدت بيش از پنجاه هزار مراجعه كننده و بيش از پانزده هزار عمل با ليزر در ان انجام شده كه منجر به كسب تجربه بسيار بالايي نزد پزشكان شاغل در ان گرديده است و هر روز نيز به آن افزوده ميگردد. در اين مركز مراجعين مبتلا به بیماری های مقعدی ابتدا توسط پزشكان متخصص خانم و آقا معاينه و پس از تشخيص دقیق بيماری راهكار مناسب به بيمار ارايه ميگردد اين درمان ميتواند شامل درمان دارویی يا درمان با جراحی لیزر درد، خونریزی و سوزش مقعد باشد كه در هر صورت باعث بهبود سريع بيمار بدون بستری شدن در بيمارستان و بيهوشي است و از روز بعد بيمار ميتواند سر كار خود حاضر شود.

taghzie

taeeinvaght

question