هزينه عمل ، بيمه و آزاد بودن عمل (جراحی) با ليزر

 هزینه عمل ، بیمه و آزاد بودن عمل (جراحی) با لیزر هموروئید ، شقاق ، کیست مویی ، آبسه و فیستول مقعد

از حدود پانزده سال قبل كه شروع به درمان بیماریهای مقعد با لیزر نموده ایم همیشه یك سوال اصلی بیماران راجع به قیمت عمل با لیزر و اینكه تحت پوشش بیمه میباشد با خیر بوده است به همین خاطر بر آن شدیم تا مطلبی راجع به این موضوع نوشته شود تا سبب گردد كسانی كه بدنبال درمان با لیزر میباشند از سردرگمی در این باره خلاص شده و در نهایت بتوانند تصمیمی مناسب در جهت درمان خود بگیرند:

بیمه جهت جراحی با لیزر هموروئید ، شقاق ، کیست مویی ، آبسه و فیستول مقعد

اولین و مهمترین موضوع این است كه درمان با لیزرتحت پوشش هیچ بیمه ای نمی باشد و اگر كسی ادعا كند كه با بیمه درمان با لیزر انجام میدهد باید شك نمود و احتمالا كار دیگری بدون استفاده از لیزر انجام میدهند زیرا قانون بیمه این است كه درمانهای سرپایی و بدون بستری كمتر از ٦ساعت و بدون بیهوشی مشمول استفاده از بیمه نمی باشند.

 

قیمت و هزینه جراحی با لیزر هموروئید ، شقاق ، کیست مویی ، آبسه و فیستول مقعد

1-بطور قطع به یقین هزینه درمان با لیزر بیشتر از درمان با جراحی نمی باشد و این را میتوان در صورتحسابهای بیمارستانی بخوبی مشاهده كرد كه آیتم های متعدد دارد و هزینه ایتم ها تركیبی از بیمه و ازاد میباشد و در نهایت علیرغم مبلغ قابل توجهی كه بیمه ها به بیمارستان می پردازند خود بیمار هم مبالغ زیادی جهت ما به تفاوت بیمه و آزاد میپردازد.

2- مسئله بسیار مهم در مورد كلمه هزینه فقط مبلغ ریالی پرداختی نمی باشد و شامل پارامترهای دیگری میباشد كه در نهایت از جمع آنها بعنوان هزینه یاد میشود. این پارامترها عبارتند از :

الف- كمتر بودن درد و خونریزی در عمل با لیزر نسبت به جراحی سنتی و لذا زمان بسیار كمی سلامتی خود را بدست می آورد.

ب- از دست نرفتن زمان زیاد و بعبارتی صرفه جویی در وقت و زمان در جراحی با لیزراست و بر عكس وقتی فردی برای جراحی سنتی اقدام میكند حداقل چندروز گرفتار پروسه مراجعه اولیه و دادن آزمایشات مختلف ونهایت بستری شدن و عمل جراحی و تازه بعد از آن استراحت چند هفته ای در منزل جهت بهبود است كه همین میتواند منجر به هزینه بسیار زیادی برای بیمار شود كه اینها هیچكدام در مورد لیزر وجود ندارد.

پ- در جراحی معمولی حتما نیاز به بیهوشی عمومی یا نخاعی دارد كه اینها عوارض خاص خود را روی بیمار دارند و منجر به طولانی شدن پروسه بهبود میگیرند كه خود هزینه ای مضاعف برای فرد میشود.
البته پارامترهای دیگری نیز وجود دارند كه بیان آنها اطاله كلام است ودر واقع جمع اینها است كه هزینه نهایی و واقعی را برای بیمار رقم میزند و نه مبلغ ریالی و باید در تصمیم نهایی جهت درمان اینها را هم مد نظر داشت.

3- در اكثر بیماران تا زمانی كه معاینه نشده اند نمیتوان بیماریشان را تشخیص داد و تازه اینكه آیا با درمان دارویی خوب میشود یا جراحی با لیزر. لذا پیشاپیش و در تماس تلفنی نمیتوان راجع به هزینه ریالی اظهارنظر نمود حتی اگر دارای تشخیص مشخص باشند زیرا یك بیماری ممكن است در افراد مختلف علایم متفاوت داشته باشد بعنوان مثال بیماری كه فیستول دارد بسته به طول فیستول و عمق آن و اینكه از بین عضلات نگهدارنده مدفوع یا خارج آنها رد میشود درمانش و هزینه اش متفاوت است.

در پایان و جمع بندی نهایی میتوان گفت تا بیماری معاینه نشود نمیتوان گفت كه آیا نیاز بدرمان با لیزر دارد یا خیر و اینكه هزینه درمان چقدر می باشد اما با صراحت میتوان گفت كه هزینه ریالی و زمانی و فردی آن نسبت به جراحی معمولی بسیار كمتر است

پیمایش به بالا